2023-05-10

Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü tarafından Çorlu Mühendislik Fakültesi ve Çorlu Meslek Yüksekokulu personeline yönelik İlkyardım Eğitimleri düzenlenmiştir. Uygulamalı Eğitimler İlkyardım Merkez Müdürlüğünde Merkez Müdürü Prof. Dr. Dumrul GÜLEN, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülin YILDIZ ve Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arzu MALAK tarafından gerçekleştirilmiş olup; Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan sınav sonucunda başarılı olan kursiyerler İlkyardımcı Sertifikası almaya hak kazanmıştır.